En glad aften med irske toner: An Irish Stew

Det emmer af Guinness og Whiskey. Smag på drikkevarerne, syng med på omkvædene, og nyd du er blandt venner ! Med et glimt i øjet synges om svigefulde kvinder og heftige drukture. Om løsslupne begravelser og folk, der forgifter deres nærmeste. Irsk musik dækker hele livet: hor, druk, elskov og slagsmål.

Kendte og skattede irske folkemelodier som Molly Malone, All for Me Grog, The Wild Rover m.fl. med enkelte afstikkere til de danske mastodonter indenfor genren som f.eks. De Gyldne Løver og Tørfisk og ind imellem en enkelt scottish og lidt britisk/amerikansk folk/folkrock. Alt sammen særdeles lytte- og syng-med-venligt og velegnet som baggrund for en bid mad og en  dram og lidt hyggesnak. 

Det er musik, der rykker og hygger :-)

Musik, der får øllet til at flyde og fødderne til at vippe.

Musikken er den kendte, instrumenteringen lidt utraditionel. Udover at synge benytter jeg mig af moderne keyboards med en rytmesektion bestående af klaver, bas, banjo, guitar og trommer samt solostemmer som f.eks. harmonika, fløjte, violin m.m., så jeg også selv som soloentertainer kan lave en autentisk ensemblelyd og skabe en fantastisk stemning sammen med publikum.