Musik fra dit yndlingsårti - 50'erne

Kan du huske al den glade musik fra 1950'erne ?

Ren 50'er-nostalgi i lange baner med VAGN MØLLER/NEXT TIME PARTY BAND

Ud af instrumenter og højttalere strømmer de store hits fra Chuck Berry, Little Richard, Elvis Presley, Bill Haley, Carl Perkins, Ray Charles, Bobby Darin og alle de andre 50'er-koryfæer. Melodierne er f.eks. Johnny B. Good, Rock Around the Clock, Jailhouse Rock, Sweet Little Sixteen, La Bamba, Shake Rattle and Roll for blot at nævne nogle få.

Vi vil med glæde hjælpe jer til at få en uforglemmelig fest med autentisk musik fra dengang rock'n-roll blev født og kom til Danmark sammen med Marshallhjælpen og det høje touperede franskbrødshår og de frække vrid med underlivet. 50'erne bød dog på meget andet end rock. Masser af gode melodiøse popsange og ballader er også vigtige elementer i et righoldigt musikkatalog.

Der er dømt Suppe-Steg-Is-fri Zone, men vi benytter os i vid udstrækning af moderne keyboards med klaver, bas, trommer og diverse strygere og blæsere m.m., så vi med blot 1-2 mand kan lave en autentisk bandlyd. Vi spiller masser af glade 50'er-hits. Velkendte melodier som man kan både danse til og synge med på uanset alder. Vi plejer at få skyld for at skabe en god stemning og være gode til at holde festen i gang uden at dominere det hele :-)