Omkring lydklip:

 

I første omgang havde jeg bevidst fravalgt at lægge lydklip på min hjemmeside udfra flg. betragtninger:

1: Der er ingen som helst garanti for, hvordan klippene vil lyde på en vilkårlig afspiller. De klip der hos mig lyder som en totalt fed koncertoptagelse, kan på andre afspillere lyde som den berømte prut i en tønde - eller omvendt.

2: Jeg spiller i så mange konstellationer, og har et så stort og alsidigt repertoire, at nogle få lydklip umuligt kan være repræsentative. Ikke to fester er ens og en af mine forcer er jo netop evnen til at tilpasse mig den enkelte fest. Dette kan ikke illustreres i et lydklip.

3: Ofte har jeg hørt lydklip på fremmede hjemmesider, som jeg selv med mine øvede ører ikke kan genkende som scenelyden. Det er ikke fair overfor en potentiel kunde.

4: Selve musikken/lyden er måske 20% af en performance. De resterende 80% ligger i udstråling, humør, spilleglæde og evnen til at formidle festen i festen. Alt dette kan lydklip ikke udtrykke - og hvem gider nøjes med 20% når man kan få den fulde pakke ?

5: Der er mange flere argumenter, der taler imod. F.eks. kender jeg ingen, der efter at have læst ganske få sider i en bog med måske 4-500 sider, kan genfortælle hele historien fyldestgørende. Oversat til musik betyder dette, at nogle få melodistumper ikke kan yde et kæmpe repertoire opbygget gennem mange år retfærdighed...... og sådan kan vi blive ved.

På trods af dette har jeg på talrige anmodninger valgt at bringe lydklip, men tag dem nu med det gran salt, sådan nogle skal tages med. De viser blot, om fjolset placerer fingrene nogenlunde rigtigt det meste af tiden og ikke synger, så man får migræne af at høre på det.Den rigtige musik - til de rigtige mennesker - på det rigtige tidspunkt.”
Det hele blandes i én stor pærevælling afhængig af festens anledning og publikums alder, så både de yngre og dem med anlæg til grå hår kan danse til netop deres musik.

 

Til selskaber spilles nonstop fra ”velkommen” til ”velbekomme”.
Til dansen kører musikken nonstop fra kaffepausen er overstået til natmaden serveres.
Livet er simpelthen for kort til kedelige pauser.

 Vagn Møller-Duo: Keyboard/Sang

& Guitar, Saxofon eller Trommer

- som solo, men med guitarist, saxofonist eller trommeslager og ekstra sangstemme tilføjet.

Som Vagn Møller selv plejer at sige: "Det bliver jo ikke ringere af, at der kommer en musiker med."


- eller prøv den populære Fleks-løsning:


Solo: Keyboard/Sang til diner +

Duo: Keyboard/Sang & Guitar til dans

- guitaristen møder først op til dansen for at give det hele et ekstra skub bagi.......nu er det alvor ! Det er tid for øvelser på (danse-)gulv !

 

Kontakt:

tlf. 2296 3308

info@vagnmoeller.dk