Via mit samarbejde med bl.a. 123festmusik.dk og eventzonen.dk har en del kunder benyttet sig af muligheden for at give feedback og points for min indsats. Kunderne skriver deres anmeldelse direkte til bureauet udenom mig, så det er "rene ord for pengene".

Jeg er stolt og glad over at have fået rigtig mange stjerner fra stort set alle kunder. Dette viser, at jeg trods alt må have gjort noget rigtigt undervejs og givet dem en god fest🙂

 

Se også dette link hvor jeg af 123festmusik er blevet valgt til "Ugens Artist": http://danmarksbedstefestmusik.dk/en-traditionemoderne-festmusiker/  

Mette J Christiansen
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Maj 25 2013

Anmeldelser  (5/5)

Det var super
Hanne Nielsen
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: Juni 29 2013

Anmeldelser  (5/5)

Vagn var rigtig sød og spillede tilpas stille under middagen til min 75 års fødselsdag. Han var god til at spille til sangene og til en lille svingom.
Bent Holm
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: August 10 2013

Anmeldelser  (5/5)

Min oplevelse af Vagn Møller er helt til UG, Vagn spillede lørdag D. 10 /08-13 til min 70 års fødselsdag, som blev holdt som havefest i partytelt, vi var omkring 30 personer og ja helt bestemt, forstod Vagn at tilpasse sin musik til arrangementet og de mennesker der var tilstede, jeg har da også efterfølgende, fra nogle af gæster hørt, at De fandt Vagns optræden og musik rigtig god, musikken var hverken for høj eller lav, men helt tilpasset til det klientel, der var tilstede. Hvis vi en anden gang skal bruge musik til en festlighed, vil vi meget gerne bruge Vagn igen. MVH: Bent Holm.
John Gøtze
Festtype: Guldbryllup
Dato: Maj 23 2014

Anmeldelser  (5/5)

Som det skal være.
Mai Wied
Festtype: Firmafest
Dato: August 01 2014

Anmeldelser  (5/5)

Vagn spillede til vores kursusafslutning på Højskolen. Vi er en højskole for udviklingshæmmede. Der var dejlig afdæmpet musik under middagen - og herefter spillede han op til dans. Vagn var utrolig dygtig til at ramme vores elevers musiksmag - og spillede mange forskellige numre på opfordring. Vi kan varmt anbefale ham :-).
Annemarie N. Nielsen
Festtype: Bryllup
Dato: August 02 2014

Anmeldelser  (5/5)

Artisten var meget præcis, klar som aftalt, og meget meget flittig, holdt kun 1 lille spisepause. Han var god til at tilpasse sig festen og den blandede flok af gæster, alle synes han var god, diskret og samtidig en fin humor, der kom til udtryk ind imellem. kan varmt anbefale ham og også han kollega som stødte på efter maden. Super fin musik.
Jan Breaum
Festtype: Sommerfest
Dato: September 12 2014

Anmeldelser  (5/5)

Dejligt behageligt, og meget hurtigt til at opfatte musik typen og selve stedet. Kan kun anbefaldes
Lykke strømmen
Festtype: Anden fest
Dato: Marts 15 2015

Anmeldelser  (5/5)

Det har været en fornøjelse på mange måder at entrere med Vagn Møller. Hans hjemmeside er velfungerende og oplysende, han svarede prompte på alle henvendelser og var meget åben overfor de ønsker vi havde til musikken. Vi holdt fest med 90 deltagere og mange udtalte sig uopfordret positivt om musikken.. Vagn Møller var desuden meget large med sin tid. Allerbedst var det selvfølgelig at musikken var god og at Vagn Møller forstår at tillempe lydstyrken efter festens behov. Vagn Møller og hans musik var et meget behageligt indslag i festen.
Martin
Festtype: Temafest
Dato: April 09 2015

Anmeldelser  (5/5)

Arrrmen det var en go fest! Kan kun anbefales til andre.
Sanne Nørholt
Festtype: Konfirmation
Dato: April 25 2015

Anmeldelser  (5/5)

Vi var meget tilfredse, fik god underholdning, og musikken passede fint til stemningen hele vejen igennem. Vi takker for god underholdning.
Tomas N Jesnsen
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 01 2015

Anmeldelser  (5/5)

Vagn er en rigtig god festmusiker og samtidig er han et behageligt menneske. Han spænder musikalsk bredt og kan samtidig sætte gang i festen. Ankom og var helt klar til tiden. Kan og skal helt bestem anbefales med alle 5 stjerne.
Erik Borgaard
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Juni 16 2015

Anmeldelser  (5/5)

Vagn var klar til at spille til aftalt tid. Var hele tiden klar med dejlige melodier, passende til selskabet. Der var 4 sange og her var musikken rigtig god. Alle gæster sagde kun gode ord om musikken. Vi ville ikke have undværet Vagn til vores sølvbryllup.
Kirsten Holm
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: Juli 04 2015

Anmeldelser  (5/5)

EXCELLENT - Kan bare ikke gøres bedre! - Jeg holdt 70 års fødselsdag med 21 gæster. - Samtlige gæster har rost Vagn Møller i "høje skyer". Han var præcis, - og havde god fornemmelse for både festen + deltagere. Dejlig dæmpet musik under middagen, så alle kunne tale sammen. - Bredt repertoire. En helt igennem skøn oplevelse. - Kan kun anbefale Vagn Møller til enhver, der har brug for god festmusik. - Hos mig er der ingen tvivl. - Får jeg igen brug for musik til en anden lejlighed, bliver det helt sikkert Vagn Møller. Tusind tak for en dejlig oplevelse. Mange Hilsner Kirsten Holm
Michelle Larsen
Festtype: Sølvbryllup
Dato: Juli 21 2015

Anmeldelser  (5/5)

Meget professionel fra bookning og til selve arrangementet (morgenmusik til sølvbryllup). Der var styr på det hele fra start til slut. Vil give de varmeste anbefalinger til lign. arrangementer.
Jesper Lange
Festtype: 80 års fødselsdag
Dato: Juli 25 2015

Anmeldelser  (5/5)

Bare alletiders!!!!
Karl Erik Møller
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: August 08 2015

Anmeldelser  (5/5)

Vagn Møller spillede til min 70 års fødselsdagsfest. Vi var 65 gæster i forskellige aldre samlede til fest i Thorsager forsamlingshus. Vagn Møller kom i god tid og var parat til at spille da vi skulle til bords. Han spillede behageligt og hyggeligt stille under spisningen, så han ikke forstyrrede snakken under spisningen. Efter middagen spillede han frisk op til dans, hvilket betød at der var mange der fik lyst til en svingom. Han var god til at fange stemningen og spille med Det skal også siges at han på ingen måder dominerede festen, som man godt kan opleve nogen musikere gør. Vi kan klart anbefale ham til at spille til fest.
Allis Brink
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: August 29 2015

Anmeldelser  (5/5)

Den 29/8-15 spillede Vagn Møller til min 60års fødselsdag,musikken var lige tilpas under middagen,ikke for højt,dejligt at man kan snakke sammen.Jeg syntes også at musikken var godt blandet for ældre og unge.Vagn er også god for en lille sjov bemærkning,i ny og næ,jo Vagn gjorde det super godt,kan varmt anbefales.Tusind tak for en uforglemmelig aften/nat. Allis Brink. Haderslev
Gitte
Festtype: Sommerfest
Dato: September 17 2015

Anmeldelser  (5/5)

Vagn kom i god tid. musikvalget passede fint til anledning og klientellet. Vi som kunde havde indflydelse på lydstyrken, hvilket vi satte meget pris på at Vagn, som noget af det første sagde, at vi bare skulle gøre opmærksom på hvordan vi ville have det. Vi vil meget gerne benytte Vagn en anden gang.
Alan Kristensen
Festtype: 90 års fødselsdag
Dato: September 19 2015

Anmeldelser  (5/5)

Helt fantastisk, kan klart anbefales!
Gitte Lehrmann
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: September 05 2015

Anmeldelser  (4,5/5)

Det hele gik fuldstændig som aftalt. Dejlig optræden og god tilpasning til festen.
lars jensen
Festtype: Bryllup
Dato: Juni 29 2013

Anmeldelser  (4,5/5)

super musik
Preben Larsen
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 10 2015

Anmeldelser  (4,5/5)

Vagn`s musik var god og stille som det skulle være under min søn`s konfirmation mens vi spiste. Kom til tiden og spillede festligt , Lavede festlig indslag så dammerne kom ud og danse. Vi kan godt sige et hurra og smil lad vagn spille op til fest, og dans til glade toner. MVH Preen Preben.
Jytte Andersen
Festtype: Fødselsdag
Dato: April 20 2013

Anmeldelser  (4,5/5)

Vi var meget tilfredse med Vagn Møller. Han spillede godt og han havde en god fornemmelse for sit publikum. Han forstod, at vi var ældre og han tilpassede musikken herefter. Han spillede ikke for højt, så gæsterne kunne tale sammen. Tak for musikken.
Poul Erik Jensen
Festtype: Sølvbryllup
Dato: April 02 2013

Anmeldelser  (4/5)

Han var meget venlig og imødekommende, var god til at følge gæsterne, kom ind med noget når de gik lidt i stå, det var meget fint. Har kun fået positive tilbagemeldinger. mvh Poul Erik Jensen
Anja Michelsen
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 29 2014

Anmeldelser  (4/5)

Musikken var god og afdæmpet og passede til vores fest. Kan klart anbefale Vagn Møller - Next Time Party Band.
Ingrid Kliver
Festtype: 60 års fødselsdag
Dato: Oktober 19 2013

Anmeldelser  (4/5)

Han spillede meget forskelligt musik og lydstyrken var helt perfekt. Han var præcis til tiden men kunne måske have været lidt mere livlig i sin optræden. Det gik fint, så vi er tilfreds. Hilsen Ingrid og Flemming.
Michael Brostrøm
Festtype: Oktoberfest
Dato: Oktober 28 2014

Anmeldelser  (4/5)

En rigtig godt musiker som opfatter stemninger i selskabet og agerer derefter. Kan klar anbefale ham.
Grethe Geertsen
Festtype: Kobberbryllup
Dato: Februar 10 2015

Anmeldelser  (4/5)

Rigtig hyggelig Morgenmusik til kobberbryllup. Det var perfekt, at vi selv kunne vælge sange, som Vagn var utrolig sød og behjælpelig med. Kan varmt anbefale Vagn.
Ole Jørgensen
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: Februar 07 2015

Anmeldelser  (4/5)

Vagn forstod at tilpasse sig festen vi var en blanding fra 19 til 93 år (50 personer), vi havde en rigtig god aften. Hilsen Ole
Susanne Midskard
Festtype: Guldbryllup
Dato: August 21 2015

Anmeldelser  (4/5)

Vi benyttede os af Vagn Møller til vores huld- og sølvbryllup. Vagn var oplagt og kom til tiden! Alt var fint og festligt. Han var god til at spille det gæsterne ville have og vi fik danset brudevals :)
Jette Rasmussen
Festtype: Diamantbryllup
Dato: August 27 2015

Anmeldelser  (4/5)

Stort TAK for skøn musik til mine fiorældres diamantbryllup. Musikken var skøn og de tekster I havde med var nemme at læse. De udvalgte sange var et hit. I passede godt ind i selskabet, og var humoristiske. Jeg vil til hver en tid anbefale jer. Jette Rasmussen
Claus
Festtype: Konfirmation
Dato: Maj 03 2015

Anmeldelser  (4/5)

Vagn gjorde vores fest til en uforglemmelig oplevelse på den gode måde:-) Han spillede fint til de sange der var, og spillede godt blandet musik til hele festen. Vi ville vælge ham igen, hvis vi skulle gøre det hele om. Og kan varmt anbefale andre at gøre brug af ham.
Helle Marx
Festtype: Konfirmation
Dato: April 12 2015

Anmeldelser  (4/5)

Han kom og var klar da gæsterne indtraf, spille mange sange som var kendte, have en god stemme når han sang-der var en hyggelig stemning pgn af musikken. det eneste jeg ville have ønsket var at han sang for ved sangene, det var ikke noget vi have snakket om inden ,men fremad rette ville det være en god ide at tage med sig til andre fester. kan klart anbefale ham
Helmer Petersen
Festtype: Diamantbryllup
Dato: December 10 2014

Anmeldelser  (3,5/5)

Der blev mødt op til aftalt tid. Morgenmusikken var god., der blev spillet diskret på vej fra æresport til kaffebord.
Berit Pedersen
Festtype: Anden fest
Dato: Oktober 11 2014

Anmeldelser  (3,5/5)

Brug endelig Vagn til jeres næste fest. Dejlig dæmpet musik under middagen, så alle havde mulighed for at snakke sammen. Meget varieret musik under dansen, alle var på dansegulvet. Vagn spiller og synger til UG, og kan varmt anbefales.
keld meldgård
Festtype: Bryllup
Dato: Juli 05 2014

Anmeldelser  (3,5/5)

behagelig man og god musik
Stig Kossmann
Festtype: Fødselsdag
Dato: Juni 01 2013

Anmeldelser  (2,5/5)

OK
 
 
 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen

Vagn Møller

Hej Vagn.

Vi var supertilfreds med din musik til Caspers konfirmation. Tak for din medvirken til en perfekt festdag for sønnen

mvh Michael

***********

1000 tak til alle hilsner, vi havde den skønneste dag, det var bare perfekt , mange
venner kom forbi om morgenen og noget familie, festen...... ja den var fantastisk med GAVER, taler og en ung pige Christina kom og sang kærligshedsange (englesang) musikeren Vagn ja han skal opleves ham er der gang i, noget af det bedste. TAK alle sammen

KNUS Karin Yvonne Jensen

***********

Hej Vagn.

Tak for indsatsen igår aftes. Det blev en mega sjov og god fest ikke mindst pga. dig.

Vedhæftet kan du se kvittering for at jeg har overført pengene til dig.

God weekend.

Med venlig hilsen

Per Jensen Martensen
Trælast Konsulent

************

Hej Vagn.

Vi vil gerne sige tak for en rigtig god og festlig underholding ved vores guldbryllup.

Med venlig hilsen

Jette og Peer Marcussen

***********

Hej Vagn  ja du var bestemt en 5 stjerner oplevelse vi kan bestemt anbefale andre til at få dig til at spille og når vi engang igen skal have musiker på vil vi bestemt kontakte de jeg prøver at få min datter til at gå ind at give en andmeldelse til 123 musiker  at vi vil varm andbefale  dig hilsen Birthe Mathiesen

**********

Hej Vagn.

Tusind tak for din gode musik til vores bryllup, vi var fuldt ud tilfredse og synes I var rigtige flittige. Jeg har lidt dårlig samvittighed over at i ikke fik ordentlig tid til at spise jeres mad, undskyld for det. Gæsterne har også givet positive tilbagemeldinger.

Med venlig hilsen Erik og Annemarie Jensen

***********

Hej Sanne, tak for lån af Vagn i forbindelse med min fødselsdag. Der er stor ros til ham fra alle gæster. Blot synd, de var så længe om at komme på dansegulvet:-) Mvh. søren Raun

***********

Hej Vagn

Mange tak for en rigtig hyggelig "ønske koncert" i går eftermiddags. Det var helt i tråd med det jeg havde tænkt og fødselaren var ovenud glad for musikken. 

Jeg fik ikke lige sagt tak da du gik. Men mange tak for det hele.

De bedste hilsner Laila Knudsen

*********

Hej Vagn.

Det var rigtigt godt du ville spille for os og Tim havde en god dag.

Du var rigtig god til at "mærke" vores gæster og vi snakkede meget om din optræden i løbet af aften. Og skal vi holde fest i fremtiden er du bestemt i vores tanker.

Mange tak og god weekend.

Tim, Noa, Line og Tomas

***********

Hej Vagn.
Det kan du tro jeg vil og ja det var rigtig god musik du spillede lige som.det skulle være. 
Kh Betina

**********

Hej Vagn
 
Selv Tak, det gik jo fint.
Dog er jeg ked af at pausen mellem forret og hovedret blev så lang. Det var ikke med i planen.
Men du klarede det med bravour, og fik ros fra mange gæster :-)
Jeg tror Mads var godt tilfreds med hele dagen, og det er jo det vigtigste.
Men selvfølgelig vil vi gerne anmelde din optræden.
 
Med Venlig Hilsen 
 
Claus Løkkegaard

***********

Hej Vagn

Tak for god musik, alle elskede det på stedet.

Jeg vil have dig i tankerne til fremtidige arrangementer.

Hilsen Christian

**********

Hej Gutter og Gutinder.

Jeg hørte et par herlige gutter i dag, på Randbøldal Camping - kaldet "Hullet" -eller RabberHul, på godt jysk lokalsprog ! 
- Et par brave Sjællændere skulle lige lave lidt dansemusik for de lokale, som afslutning på deres Byfest. 
- det var til en topkarakter, - lille anlæg som lige passede perfekt til forholdene / rigtig god lyd, og sangen selvfølgelig også i orden. - de kan deres kram de 2 Herrer! 
- efter ca. ½ times lytning, (så glansnumrene burde være overstået)  sagde jeg farvel, med en Tumbs Up, - og det var virkelig fuldt fortjent ! 
- en opfordring på Himmelhunden, blev også klaret på allerbedste vis! 

- Det var Godt arbejde. - dejligt at lytte til ! 

MVH
Jørgen.

**********

Kære Vagn,.

Selv tusind tak... Du gjorde det bare SÅ godt. – Alle – ALLE mine gæster har rost dig i høje skyer, – og jeg føler mig overbevist om, at har de brug for god musik til én eller anden lejlighed, vil de ikke være i tvivl om hvem de skal kontakte og booke   Alle har også spurgt hvordan i alverden jeg havde fundet dig? – But I did it – and I found you, – og det er jeg bare så glad for  - Jo – det blev en rigtig dejlig fest og god oplevelse. – Mad, vin – musik, – alt var fremragende, og der var rigtig god stemning. Alle fik snakket på “kryds og tværs” – og hyggede sig. – Varmen – puhha – var bestemt i overkanten. – Tror jeg havde bedt for mange gange om godt vejr, – men det var jo ikke meningen at det skulle blive hedebølge...

Nu er jeg så ved at gøre klar til “åbent hus” på onsdag, hvor der kommer 20-25 personer. – Der behøver ikke at være hedebølge, men bare vi dog kan være udenfor. – Og desværre må vi også undvære det ekstra krydderi – nemlig din gode musik...

Endnu engang tusind tak...

Mange hilsner

Kirsten Holm

***********