Musik fra dit yndlingsårti - 70'erne

Kan du huske al den glade musik fra 1970'erne ?

Ren 70'er-nostalgi i lange baner med VAGN MØLLER/NEXT TIME PARTY BAND

Ud af instrumenter og højttalere strømmer alle de største af 70'ernes glamrock- og disco-hits fra Gloria Gaynor, Boney M, Eruption, Sweet, Middle of the Road, Racey, Bachmann Turner Overdrive m. fl.. Melodierne er f.eks. I will survive, By the Rivers af Babylon, Funny Funny, Chirpy Chirpy Cheep Cheep for blot at nævne nogle få. Og her begyndte de danske idolnavne at blande sig kraftigt på musikscenen, så Walkers, Sir Henry and his Butlers, Gasolin, Shubidua – ja selv Bamses Venner med deres finurlige ”undersættelser” af britisk/amerikanske hits er med på sætlisterne - og så var 70'ernes jo ubestridt ABBA's årti, så dem kommer vi heller ikke uden om.

Jeg/vi vil med glæde hjælpe jer til at få en god fest med autentisk musik fra dengang rock'n'roll blev delvist afløst af disco- og glamrockbølgen med de chikke moves og lidt dirty dancing. 

Der er dømt Suppe-Steg-Is-fri Zone, men jeg/vi benytter os i vid udstrækning af moderne keyboards med klaver, bas, trommer og diverse strygere og blæsere m.m., så vi med blot 2 mand – eller som soloentertainer - kan lave en autentisk bandlyd. Vi spiller masser af glade 70'er-hits. Velkendte melodier som man kan både danse til og synge med på uanset alder. Vi plejer at få skyld for at være gode til at holde festen i gang uden at dominere det hele :-)