Skab stemning og fest fra morgenstunden.

Spar omkring 50% af normalprisen

Når du inviterer familie og venner til Brunch, er deres første tanke, at det er tidligt at mødes. Hvorfor ikke glæde dem fra morgenstunden med levende musik, som kan være med til at gøre netop dit arrangement ekstra vellykket, hyggeligt og mindeværdigt ? Faktisk kan dette gøres til en særdeles fordelagtig pris sammenlignet med prisen på musik til aftenfesten.

Jeg spiller eksklusiv, varieret, dæmpet musik fra gæsternes ankomst til aftalt sluttidspunkt i en lydstyrke som muliggør almindelig samtale. Medbragte sange akkompagnerer jeg naturligvis til, og opstår der stemning for en lille svingom, er der også råd for det. Ofte målrettes repertoiret efter arrangørens ønske et bestemt tema eller genre som f.eks. glad all-time country/western eller rebelsk 50-er/60-ermusik.

Jeg starter med at barbere hele 25% af normaltimeprisen som er kr. 800,- således at den ved brunch-arrangementer reduceres til kr. 600,-

Dernæst barberer jeg 20% af det minimumsantal timer der skal betales for,så de sædvanlige 5 timer reduceres til 4 timer

Regnestykket ser derefter således ud:

solo keyboard & sang: op til 4 timer: kr. 2.400,-

efterfølgende timer: kr. 600,- pr. stk.

Ved duo eller trio gælder samme pris pr. musiker. 
Opstilling, nedtagning og kørsel er medregnet i den aftalte pris. Altså "All inclusive".

Betaling foregår i kontanter samme dag eller forud via bankoverførsel.

Normalt vil betingelsen for denne specialpris være, at seneste sluttidspunkt er kl. 15, således at der er mulighed for at nå et aftenarrangement.

Book indslaget, der gør udslaget og giver din fest et udtryk, der gør indtryk !

Har du prøvet at opleve latteren fråde gennem lokalet som en tsunami ?

Der er ikke noget, der kan ryste et selskab sammen som fælles oplevelser. Når man først har ladet lattermusklerne få frit løb eller har holdt vejret i spænding sammen med sin sidemand, så er isen brudt - og stilen lagt for en god fest. Vil du opleve dette sammen med dine gæster, så book: FÆTTER FIDUS sammen med musikken. Et hylende morsomt indslag med skøre indfald, sjove viser, vovede vitser og camoufleret fake-bugtaleri, hvor publikum inddrages aktivt og bliver en vigtig del af underholdningen. Allegriner med hinanden og ikke af hinanden – og mindes din fest med glæde længe efter.

Varighed ca. 20 minutter. - Kan evt. målrettes efter aftale

Pris: Som indslag i forbindelse med musikengagement: + kr. 800,- Kan også bookes som stand-alone på udvalgte datoer: kr. 2.400,- 

Med venlig hilsen

Vagn Møller