Hvad koster det ?

Hvorfor er vi ikke de billigste?

 

  • Fordi kvalitet gør en forskel.

  • God kundeservice gør en forskel.

  • Problemløsning gør en forskel.

  • Stabilitet gør en forskel.

Folk spørger altid (naturligt nok): ”Hvad koster det?” - og det kommer naturligvis helt an på, om hvor mange musikere, du skal bruge – og i hvor mange timer – og tildels også hvor henne festen skal foregå – og mange andre faktorer kan have betydning for den endelige pris.

Først og fremmest, lad os gøre det klart: Jeg/vi er konkurrencedygtige også på priserne. Det er ikke den dyreste og heller ikke den billigste musik, du kan finde til din fest.

Hvis du er på udkig efter ekstremt lave priser, hvor kvaliteten ikke er så vigtig, så er der mange andre udbydere på markedet. Men husk, man får hvad man betaler for !


 

Den engelske forfatter og sociolog John Ruskin (1819-1900) udtrykte det således:

Det er uklogt at betale for meget, men det er værre at betale for lidt. Når De betaler for meget, er alt hvad De mister nogle penge – det er det hele. Når De betaler for lidt, så mister De sommetider alt, fordi det, De køber, ikke var i stand til at opfylde de krav, de var købt til. Almindelig forretningsgang umuliggør at betale lidt, og få meget, det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre.”

 


Min pris er ens over hele landet. Det er jo ikke din skyld, hvis vi ikke lige bor dør om dør. Ved engagement på ikke landfaste øer, må vi nok lige snakke om færgebilletten og evt. overnatning. Som sagt er disse priser vejledende. Der kan være omstændigheder, der fordyrer det lidt. Omvendt er jeg også altid åben for gode argumenter, der måske kan udvirke et mindre nedslag i prisen.

Kontakt:

tlf. 2296 3308

info@vagnmoeller.dk

 


VAGN MØLLER Vejl. pris
SOLO: Keyboard & Sang pr time kr. 800 min. 5 timers betaling 7 timer kr. 5.600
DUO: + extra keyboard/guitar/saxofon/trommer pr time kr. 1.400 min. 5 timers betaling 7 timer kr. 9.800
TRIO: + extra keyboard/guitar/saxofon/trommer pr time kr. 1.800 min. 5 timers betaling 7 timer kr. 12.600
FLEKSMODELLEN: solo til spisningen duo til dansen 7 timer kr. 8.500

Priserne er inklusive alt (transport, opstilling o.s.v.).

Honorar beregnes fra det tidspunkt, musikken er bestilt til og det aftalte antal timer frem. (Min. 5 timer jvnf. ovenstående.)

Betaling umiddelbart efter spilletids ophør i kontanter eller forud online efter aftale. Check eller Dankort modtages ikke.

Musik er fritaget for moms i følge momslovens §13 stk. 1 nr. 7 om kunstnerisk virksomhed.