Vaskeægte Bierstube-stimmung

Der er dømt ØL-PARTY med tyrolermusik og tyske schlagere, højt humør og fællessang henover de kæmpemæssige skummende ølkrus. Repertoiret er bredt med festlig musik både til diner og dans. Polka, Polonaise og Waltz - krydret med Afterski Hits og moderne toner. Danserepertoiret indeholder massevis af evigtunge Oldies but Goodies og populære aktuelle Partyhits med appel til dansebenene...og jævnligt garneret med: ”Ein Prosit, Ein Prosit” :-)

Du får ikke et 14 mands polka-/blæseorkester med snapsepiger i stramtsiddende dirndl, men derimod et festligt one-two-three-man-band med de begrænsninger og de ekstra muligheder, dette giver. En masse energi, gode historier på cirkustysk, medrivende musik og ikke mindst stemning, store grin og ren hyggehejsa........og du får os naturligvis i Tyrolerdress mit alles !

Tidløs populær stemningsmusik med mix af stilarter og sounds med flotte instrumentale arrangementer af såvel evergreens som tidens hits afvekslende med vokalnumre. Action og singalong. tidssvarende bandlyd og friske arrangementer af velkendte hits fra de sidste 6 årtier - og masser af tyske/østrigske schlagere

Kan bookes som solo, duo eller trio. Både band og publikum kommer på hårdt arbejde !

Vi sprechen dansk, aber nicht so viel, så det gør noget 😋

 

Navnet var: NEXT TIME PARTY BAND


Tlf: 22 96 33 08 - mail: info@vagnmoeller.dk