Glæd dine gæster med en invitation til en eventyrlig musikalsk rundrejse gennem de sidste 5-6 årtiers danske og internationale hitlister.


Rejselederen hedder Vagn Møller  og er en særdeles erfaren og kompetent herre. Siden han som 12-årig i 1968 startede sin første dansetrio har Vagn Møller i mere end 40 år viet sit liv til musikken og rejst rundt i hele Skandinavien på alle tænkelige typer jobs fra solo til kvintet fra det mest slidte værtshus over forsamlingshuse og luksushoteller til de bonede gulve, fra den lille intime privatfest til mega hal-, telt- og open-air-fester bl.a. i de svenske folkeparker.


  I dag spilles størstedelen af jobbene som solo eller duo med moderne keyboards og et veltrimmet lyd- og lysanlæg. Under spisningen spilles flot, varieret baggrundsmusik med instrumentale stjernedrys fra kendte musicals og toner fra film- og serie-temaer til nyere pop-ballader, evergreens m.m. og ind imellem bydes der
på lidt vokal vellyd.

Altsammen holdt på et behageligt, "samtale-venligt" lydniveau.

 

Naturligvis akkompagneres der til omdelte festsange på de gængse kendte melodier. Antallet af skåle- og syng-med-sange bestemmer selskabet.

 Til dansen ændres udtryk og volumen sættes en tak i vejret, så alle kan gå trætte og glade hjem efter en travl aften på dansegulvet.

Danserepertoiret, som er megastort og alsidigt, består af et utal af hits fra pop/rockens pionerer som f.eks. Beatles, Chuck Berry, Fats Domino o.a. over Creedence Clearwater Revival, Doors, Steppenwolf, Nazareth, Deep Purple til glamrockens Suzi Quatro, Sweet, Smokie, Showaddawaddy. Racey, Status Quo og via disco-æraen med Gloria Gaynor, Donna Summer, Barry White, Ricky Martin, Boney M m.fl. frem til tidens hits fra Kid Rock, Maroon 5, Gareth Gates, Robbie Williams, Richard Hawley, Scissor Sisters o.a.. Dertil kommer de romantiske crooner-highlights fra Frank Sinatra, Elvis, Pat Boone, Roger Whittaker, Tom Jones og andre af koryfæerne. Endelig er der et stort katalog af danske sange fra Kim Larsen, Bamse, Shubidua, Dodo, Walkers, Tørfisk, Peter Belli, Thomas Helmig, Bdr. Olsen, PS 12, Laid Back, Tøsedrengene, Infernal, Lars Lilholt, TV2, Anne Linnet, Rasmus Seebach og mange flere samt en række specielt udvalgte dansktop/kitch-hits fra Himmelhunden over Smilende Susie og hele vejen til Skanderborg i Den Knaldrøde Gummibåd. Kort sagt de dansktop-party-hits, som alle hader at høre, men elsker at feste til - og så går Vagn Møller da i øvrigt heller ikke af vejen for at spille en vals, rumba m.m. a la ”Vild Med Dans” når dette ønskes, ud fra devisen:
Den rigtige musik - til de rigtige mennesker - på det rigtige tidspunkt.”
Behøver vi at sige, at det hele blandes i én stor pærevælling afhængig af festens anledning og publikums alder, så både de yngre og dem med anlæg til grå hår kan danse til netop deres musik.

Til selskaber spilles nonstop fra ”velkommen” til ”velbekomme”.
Til dansen kører musikken nonstop fra kaffepausen er overstået til natmaden serveres.
Livet er simpelthen for kort til kedelige pauser.Vagn Møller-Duo: Keyboard/Sang

& Guitar, Saxofon eller Trommer

- som solo, men med guitarist, saxofonist eller trommeslager og ekstra sangstemme tilføjet.

Som Vagn Møller selv plejer at sige: "Det bliver jo ikke ringere af, at der kommer en musiker med."


- eller prøv den populære Fleks-løsning:


Solo: Keyboard/Sang til diner +

Duo: Keyboard/Sang & Guitar til dans

- guitaristen møder først op til dansen for at give det hele et ekstra skub bagi.......nu er det alvor ! Det er tid for øvelser på (danse-)gulv !


 

Kontakt:

tlf. 2296 3308

info@vagnmoeller.dk