Musik fra dit yndlingsårti - 60'erne

Kan du huske al den glade musik fra 1960'erne ?

Ren 60'er-nostalgi i lange baner med VAGN MØLLER/NEXT TIME PARTY BAND

Man plejer at sige, at hvis man kan huske 60'erne, så var man der ikke rigtig. Alligevel byder vi på ren 60'er-nostalgi i lange baner med et festligt showprogram som helt sikkert vækker masser af glade minder ved tilhørerne. 

Ud af instrumenter og højttalere strømmer de store hits fra The Beatles, Elvis Presley, Herman Hermits, Ray Charles, Otis Redding, Bee Gees, The Monkeys, Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Doors og alle de andre 60'er-koryfæer. Melodierne er f.eks. Eight Days a Week, Burning Love, I'm a Believer, Proud Mary, Light my Fire for blot at nævne nogle få. 

Med The Beatles og hele den britiske bølge fik forrige årti's rock'n roll en saltvandsindsprøjtning. For en tid var den amerikanske musikscene trængt lidt i baggrunden. Men den kom sig. Dylan satte elektricitet til guitaren og musikken blev psykedelisk. Vi vil med glæde hjælpe jer til at få en mindeværdig fest med autentisk musik fra de år, så vi sammen kan opleve/genopleve de glade, sprudlende tressere.

Der er dømt Suppe-Steg-Is-fri Zone, men vi benytter os i vid udstrækning af moderne keyboards med klaver, bas, trommer og diverse strygere og blæsere m.m., så vi med blot 1-2 mand kan lave en autentisk bandlyd. Vi spiller masser af glade 60'er-hits. Velkendte melodier som man kan både danse til og synge med på uanset alder. Vi plejer at få skyld for at skabe en god stemning og være gode til at holde festen i gang uden at dominere det hele :-)