GIV DIN FEST ET EXTRA KICK

Der er ikke noget, der kan ryste et selskab sammen som fælles oplevelser. Når man først har ladet lattermusklerne få frit løb eller har holdt vejret i spænding sammen med sin sidemand, så er isen brudt - og stilen lagt for en god fest.

Skal din fest være den fest, der skiller sig ud fra alle de andre og bliver husket positivt længe efter, så overvej om du ikke sammen den levende musik skulle booke et underholdende indslag, som kan give dig og dine gæster en oplevelse af de helt store og uventede.

Lad latteren rulle som en tsunami hen over bordet i selskab med FÆTTER FIDUS  - eller tag sidemanden under armen og nyn med på de skønne melodier i ØNSKEKONCERTEN, hvor der også er plads til et par store grin undervejs.

Solistindslagene kan altid bookes sammen med musik - Vagn Møller / Next Time Party Band - eller på udvalgte datoer/tidspunkter som stand-alone.

 

FÆTTER FIDUS

Indslaget, der gør udslaget: "FÆTTER FIDUS"

Et vanvittigt morsomt indslag, hvor jeg bryder af i musikken og som "Fætter Fidus". den skøre fætter, der ikke er inviteret med til festen laver ravage i det hele med jokes der går lige til stregen, og lidt mild "tvangsaktivering" af publikum, så de inddrages i selve underholdningen.

En gedigen gang stand-up, et lille tankelæsernummer og som toppen af kransekagen et forrygende morsomt fake-bugtalernummer med en fra publikum som "Den Levende Bugtalerdukke".

En yderst populær blanding af sang/musik og stand-up på den hyggelige måde, hvor ingen bliver (alvorligt) til grin selv om alle griner :-)

En tidligere kunde skrev f.eks. om Fætter Fidus og gav 5 stjerner:

Rigtig god underholdning

Vagn kom til dansen til 60 års fødselsdag og lavede fætter Fidus og gæsterne grinede så tårerne trillede, der var dans uden en eneste pause og gæster har efterfølgende rost musikken.

Anmeldt af Stella Kryger d. 28. oktober 2014

 

Varighed ca. 20 minutter eller efter aftale

Pris som stand-alone: kr. 2.400

Pris som supplement til musikaftale: kr. 800

ØNSKEKONCERTEN

ØNSKEKONCERT / GIRO 413

Til brug for især det ældre publikum har jeg sammensat et program på Harmonika bestående af ”Giro 413 Hits” . Programmet består hovedsageligt af musik fra de ”go'e gamle dage”. Det hele kædes sammen med små anekdoter og autentiske facts om melodier og kunstnere og krydres med en lille uskyldig vits nu og da – og masser af mulighed for at synge med.

For mange danskere er Giro 413 ensbetydende med lyden og duften af søndag - hvad enten det er sommer i kolonihaven eller den hyggelige søndagsfrokost om vinteren i familiens skød. En dejlig afslappet stund med god musik som vækker glæde og minder.

Jeg har haft den glæde gennem årene at arbejde tæt sammen med bl.a. Lille Palle, Bjørn Tidmand, Liller, Dorthe Kollo, Birthe Kjær, Keld & Hilda, Lene Siel, Arne Lundemann, Kai Løvring, Grethe Sønck, Jacob Haugaard m.fl. og kommer naturligvis undervejs også ind på dette samarbejde og synger og spiller nogle af deres succesmelodier, som vi har oplevet hver søndag i Giro 413 siden navnkundige Otto Leisner for første gang sendte udsendelsen i æteren den 08. Januar 1950. Siden 1947 havde programmet eksisteret under det mere kringlede navn: Lytternes Ønskeprogram på Grammofon.

Nu får I altså det hele udsat for Harmonika og sangstemme. Ved mindre selskaber rent akustisk og ved større selskaber elektrisk forstærket efter behov. Varighed og indhold kan varieres efter aftale.

F.eks: 30 min. solistindslag – eller 60 minutter solistindslag + hyggemusik.

Pris som stand-alone: kr. 2.400

Pris som supplement til musikaftale: kr. 800

En kunde skrev således:

Hej Vagn

Mange tak for en rigtig hyggelig "ønske koncert" i går eftermiddags. Det var helt i tråd med det jeg havde tænkt og fødselaren var ovenud glad for musikken.

Jeg fik ikke lige sagt tak da du gik

Men mange tak for det hele.

De bedste hilsner Laila Knudsen