Giro 413 & Top Charlie-Hits

Til brug for især det ældre publikum har jeg sammensat et program bestående af ”Giro 413 & Top Charlie-Hits” . Programmet spænder musikalsk særdeles bredt og består af musik fra de ”go'e gamle dage” frem til radio-/tv-hits fra i går. Det hele kædes sammen med små anekdoter og autentiske facts om melodier og de oprindelige kunstnere og krydres med en lille uskyldig vits nu og da.

Musik vækker glæde og ikke mindst vækker det minder.

Jeg har haft den glæde gennem årene at arbejde tæt sammen med bl.a. Lille Palle, Bjørn Tidmand, Liller, Dorthe Kollo, Birthe Kjær, Keld & Hilda, Lene Siel, Arne Lundemann, Kai Løvring m.fl. og kommer naturligvis undervejs også ind på dette samarbejde og synger og spiller nogle af deres succesmelodier.

Underholdningsmusik / Solo på Keyboard - Harmonika & Sang:

Tidløs populær stemningsmusik med et mix af stilarter og sounds fra enkelt piano a la Bent Fabric over André Rieu til fyldig orkesterlyd a la Svend Nicolaisen og Glenn Miller med flotte arrangementer af såvel evergreens som tidens hits afvekslende med stille vokalnumre. Ældre og nyere ballader, viser og popsange i singalong-stilen fra Roger Whittaker over Kim Larsen til Bruno Mars. En anelse folk og country plus lidt jazzy toner fra Old Blue Eye og de øvrige croonere. Friske arrangementer af velkendte hits fra de sidste 6 årtier. .... lidt af det hele, både old-fashion, classic og new-time, i stedet for meget af én ting... på nær den gode stemning. Den er der masser af fra start til slut. Og ofte får stemningen lige en ekstra tak, når jeg spænder harmonikaen på maven.

Til evt. dans afstemmes repertoiret og spillestyrken efter publikum og den gode stemning understøttes med masser af varieret god danse- og syng-med-musik for alle aldre

Kan bestilles som solistoptræden/causeri 1x 50 min.

  • eller som danse-/underholdningsprogram 3 timer

  • solo eller duo.