ALVIN STRUDS & KO

Børn er simpelthen bare verdens bedste publikum. Der er kontant afregning ved kasse 1. Børn er umiddelbare, nysgerrige, krævende, opmærksomme, engagerede, kompromisløse og absolut totalt pragtfulde legekammerater.

Vi har gennem mere end 30 år optrådt med vores populære juleshow ved alle former for jule-arrangementer, såvel ved den traditionelle juletræsfest i firmaet eller foreningen, som ved julefrokosten, kundemødet, produktlanceringen o.a.. Vi har optrådt for ganske små forsamlinger på 20-30 personer og optil 1.800 personer af gangen, i kantinen, sportshallen, butikscentret, plejehjemmet, aulaen, tv-stationen og mange andre steder, hvor formålet har været at sprede det glade budskab og plante lidt smil på alle ansigter. Derfor har vi nu omsider med baggrund i denne enorme erfaring meldt os ud af sæsonarbejderforeningen og lavet vores helt eget børneshow ALVIN STRUDS & KO, som vi glæder os helt ustyrligt til at præsentere for alle Danmarks børn landet over og året rundt.

Men hvad er så ALVIN STRUDS & KO

Alvin er, som navnet siger, en super charmerende, lidt fræk, evigt nyforelsket og altid glad struds, der elsker at lege med børnene. Alvin bærer på sin ryg en voksen legeonkel, som synger en masse sjove og velkendte sange for og ikke mindst med børnene og står i spidsen for en række lege og konkurrencer, en smule trylleri og lidt bugtaleri der udfordrer børnenes fantasi og motorik og kalder de helt store latterbrøl frem hos både publikum og deltagere. Legeonklen hedder Fætter Fidus og er ligesom Alvin fuld af spilopper. Musikken er lagt i sikre hænder hos den formidabelt banjo- og guitarspillende Ko.

Fra første tone af vores indledende "Ding-Dong-Dang-Sang" til vi siger "Tak for nu...og husk at nyse i ærmet" er børnene hvirvlet ind i en sand hvirvelvind af sang, musik og latter.

Alt er timet og tilrettelagt på en måde, der er en Egon Olsen værdig, således at vi overholder de af sundhedsstyrelsen foreskrevne afstande og øvrige forholdsregler i disse svære coronatider, uden at det går ud over underholdningsværdien. Måske snarere tværtimod. Og det er da heldigvis stadig tilladt at more sig ! -og så er det sundt !

Showets varighed kan varieres fra 30-60 minutter og evt. kombineres med lidt walk-about, hvor der er mulighed og ønske om dette.

Vi håber, I tager godt imod os, så vi kan tage os godt af jeres børn.

Vi kan kontaktes på tlf. 22 96 33 08 (Vagn Møller) eller via mail: info@vagnmoeller.dk og vi sidder klar for at svare på spørgsmål og indgå aftaler stort set 24/7.

 

Med børnevenlig hilsen

ALVIN STRUDS & KO

Vagn Møller

tlf. 22 96 33 08 - info@vagnmoeller.dk - www.vagnmoeller.dk

ADVARSEL: Vi spiller musik, man bli'r GLAD af !!!

 

ALVIN STRUDS & KO PÅ JULESJOV

Julen er jo noget helt særligt for børn i alle aldre. ALVIN STRUDS & KO har sammensat et fantastisk humørfyldt og musikalsk juleprogram, der kalder på barnet i os alle. ALVIN STRUDS er som sædvanligt helt ustyrligt charmerende og laver måske lidt ekstra (jule-)numre med børnene og KO håndterer både banjo og guitar så fingrene næsten bløder i hans rolle som JULEMELODIOVERSPILLEMANDSKAPELMESTER. Det bliver først rigtig jul, når alle børnene har tilbragt en hyggestund med ALVIN STRUDS & KO PÅ JULESJOV.

Masser af julesang, julemusik, julesjov, juletrylleri, julebugtaleri, julekonkurrencer og julehygge for børn mellem 0 og 100 år