HVAD KAN JEG TILBYDE ?

Diner- & Dansemusik der du'r. En frisk multi-entertainer med moderne keyboards, PA- og lys-anlæg, rutine og erfaring samt alsidighed og fornemmelse for publikums ønsker.

Vagn Møller spiller til alle livets store og små fester: bryllup, konfirmation, fødselsdag, firmafest, krobal, weekendophold, byfest, reception, temafest m.m..
Til spisning spilles allround, varieret, lyttevenlig musik i en styrke, så alle kan tale sammen. Til dansen skrues lidt op og der spilles Rock fra 50-erne & 60-erne - Disco fra 70-erne - Pop fra 80-erne & 90-erne - Aktuelle Hits fra det nye årtusinde - Alle de største Partyklassikere gennem tiderne - Musik man bliver glad af !

Vagn Møller One-Man-Party-Band med keyboard & sang kan udvides efter behov til duo/trio med ekstra keyboardspiller, saxofonist, guitarist eller trommeslager. Kan bookes til fest alle ugens dage og alle døgnets timer overalt i landet.

I alle tilfælde spilles musik, man bliver glad af.

Jeg selv kan lide musik i stort set alle genrer og spiller derfor meget alsidigt. Det er den gode melodi og de følelser, musikken vækker i os, der tæller.
Der er stor forskel på repertoiret og udtrykket, om det er en ungdomsfest eller f.eks. et guldbryllup jeg spiller til. Robbie Williams, Leo Mathiesen, Birthe Kjær eller Deep Purple er i mine øjne lige store garanter for en vellykket fest, blot de præsenteres for det rigtige publikum på det rigtige tidspunkt.
Den moderne selskabsmusiker forstår at blande musikken, så både de yngre og dem med anlæg til grå hår kan danse til deres musik 
Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på :
tlf.: 22 96 33 08
eller via mail:
info@vagnmoeller.dk

MENER DU LIGESOM JEG, AT MUSIKEREN ALTID BØR:

Møde rettidigt og velforberedt på jobbet.

Klæde sig nobelt afstemt efter selskabet.

Optræde høfligt med situationsfornemmelse.

Lade publikum være afgørende for repertoire og spillestyrke.

Tage alle tildragelser med et imødekommende smil.

Efterlade tilfredse gæster, som gerne foretager re-engagement.

Så bør du straks kontakte mig for at få en ledig dato:

Kontakt:

tlf. 2296 3308

info@vagnmoeller.dkBesøg mig også på: http://vagnmoeller.blogspot.com